Steaua Bucuresti - Mostistea Ulmu, scor 2-1, Cupa Romaniei

Meciuri din Cupa ale echipei de fotbal Steaua Bucuresti
Romeo
Administratorul site-ului
Mesaje: 87
Membru din: Sâm 06 Ian, 2018, 01:54

Steaua Bucuresti - Mostistea Ulmu, scor 2-1, Cupa Romaniei

Mesaj de Romeo »

Steaua Bucuresti învinge Mostistea Ulmu în meciul de fotbal din turul 2 național pentru Cupa României.
Mostiștea Ulmu a deschis scorul dar roș-albaștrii au reușit să egaleze și să înscrie golul victoriei pe finalul partidei.
Echipa stelistă este din ce în ce mai omogenă și incisivă.
O atmosferă frumoasă cu toate că a fost zi caniculară.
Alin47
Mesaje: 23
Membru din: Sâm 02 Mar, 2019, 20:00

Re: Steaua Bucuresti - Mostistea Ulmu, scor 2-1, Cupa Romaniei

Mesaj de Alin47 »

Meciul care trebuia să se joace cu două luni mai devreme... a fost o partidă destul de echilibrată, în special în prima repriză. Vremea a avut și ea un cuvânt de spus în evoluția jocului celor două echipe, la ora meciului fiind peste 30 de grade. După deschiderea scorului, datorată unei greșeli individuale a lui Bactar, meciul s-a jucat doar la o singură poartă, cea a oaspeților. După un gol anulat al Stelei, au urmat alte câteva ocazii, răsplătite într-un final de golul egalizator marcat de Antohi, în minutul 66. Și cum totul e bine când se termină cu bine, în minutul 90, Robu îl servește excelent pe Antohi, acesta scapă singur cu portarul și reușește să obțină penalty-ul mult așteptat de toată lumea. Băjenaru marchează fără emoții și duce scorul la 2-1 pentru Steaua, care se califică astfel în turul 3 al Cupei României.

O victorie muncită, pe deplin meritată de jucătorii Stelei, care au arătat în acest meci acel #spiritdeluptă așteptat de suporterii steliști, suporteri care în ciuda orei de disputare și a caniculei, au fost prezenți în număr destul de mare la stadion, încurajându-și echipa pe toată durată jocului. Maturizarea și siguranță din jocul băieților lui Oprița și Miu este destul de evidentă, față de sezonul trecut, pot spune că în acest an echipa este mult superioară la toate capitolele. Nu-mi rămâne decât să sper că prestația bună a militarilor va continua și în celalalte jocuri, în special în cele din campionat, acolo unde se anunță un sezon mai dificil față de cel precedent.
Cosmin1947
Mesaje: 12
Membru din: Mie 13 Mar, 2019, 13:22

Re: Steaua Bucuresti - Mostistea Ulmu, scor 2-1, Cupa Romaniei

Mesaj de Cosmin1947 »

Un meci bun făcut de băietii nostri pe o căldură insuportabilă. Am dominat meciul, iar asta s-a vazut la rezultatul final.
Scrie răspuns